Productie si comercializare scule de mana profesionale Garantia producatorului – Garantia totala

 

 NOUTATI


Modele si Module noi 2017

Toate produsele se regasesc in MAGAZINUL ONLINE MOB&IUS .NOU!  Cleste multi-profile FORTECH

Istoria continua.....

• In anul 1965 un grup de ingineri de la fabrica de scule IUS Brasov ( Intreprinderea de Unelte si Scule ) au pus bazele primului cleste reglabil pentru tevi fabricat in Romania. Era un cleste relativ simplu, cu brate suprapuse fara o ergonomie prea mare, dar care indeplinea cu succes functia de prindere a profilelor circulare. Pe parcursul anilor acest cleste a fost imbunantatit atat ca functionalitate cat si ca ergonomie.
• In anul 1969 s-a schimbat geometria clestelui si a fost marita capacitatea de prindere.
• In 1980 pe langa un finisaj mult mai ingrijit se fac corectii la dimensiunea falcilor, practic se reduce gabaritul. Astfel acest cleste era mult mai usor utilizabil in locuri greu accesibile.
• Dupa revolutia din 1989 IUS promoveaza pe piata primul cleste cu forma si design adaptat noilor cerinte ale pietei din Romania si Europa.
• Atentia producatorilor de scule a fost mult setata pe ergonomie astfel incepand cu anul 2002 IUS produce un cleste cu manere plastisolate care conferea un confort tactil sporit.
• Incepand cu anul 2004 intra in productia de serie la IUS Brasov clestele cu falci intrepatrunse care a insemnat varful de lance pentru tipul acesta de produs, ca fiabilitate si functionalitate.
• Din anul 2009 sunt fabricati clestii cu falci suple si cu o geometrie speciala a manerelor care au adus un plus de eficacitate si ergonomie.
• In anul 2012 clestele cu falci suple este fabricat pentru prima oara in varianta cromata si cu mansoane bimateral. 
• In anul 2016 colegii de la departamentul tehnic IUS Brasov au proiectat si au lansat in productia de serie un model nou de cleste reglabil cu prindere multi-profile:
Cleste reglabil multi-profile FORTECH 
 - deschidere maxima : 60 mm
 - lungime totala: 240 mm
 - 16 pozitii de reglaj
 - prindere multi-profil
 - manson bimaterial
 - acoperire: cromare


http://www.mob-ius.ro/catalog/produse/clesti/clesti-pentru-tevi/cleste-fortech

 

 


PROMO NEWS

Avem deosebita placere sa supunem atentiei dumneavoastra o promotie cu produse noi, conceptie si fabricatie 2016. Incepand cu data de 23.08.2016 pana in 28.02.2017 puteti beneficia de produsele noi din promotia PROMO NEWS 2016 la un pret special.

Toate produsele se regasesc in MAGAZINUL ONLINE MOB&IUS .

 

     Gama de Servante mobile pentru scule X-LINER  cu  blat din INOX si cu sistem anti-basculant, trusa noua FUSION BOX M16, geanta textil pentru scule DUO-BAG, gama de chei dinamometrice INITIAL cu clasa de precizie 3, scara telescopica EXTENDER de 2.8 m , gama de nivele NIVOLINER , ciocane de masa plastica capete cu 2 duritati fabricate in Germania, sunt doar cateva din produsele pe care vi le propunem cu aceasta ocazie. oferta...

Trusa service roti TSR10