Productie si comercializare scule de mana profesionale Garantia producatorului – Garantia totala
*NOVALIA SA (RO23049178) - ne gasiti si pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice: SEAP www.e-licitatie.ro

 

Bessey. Pur și simplu mai bine.

 

Cu mai mult de 130 de ani de experiență în producția de oțel și unelte profesionale pentru fixare și tăiere (clești, cleme, foarfece, menghine, brațe culisante, etc.) BESSEY stabilește standardele în materie de calitate și inovație pentru piața de profil. Acesta este rezultatul viziunii fondatorului companiei (1889) - Max Bessey - care pe tot parcursul vieții s-a ghidat după deviza ”Când te oprești din a învăța și a te dezvolta, te oprești din a fi bun în ceea ce faci.”

Cele 1600 de modele de unelte Bessey sunt rezultatul atenției pe care compania o alocă rezolvării cerințelor utilizatorilor în materie de ergonomie, design, calitate și performanță. În realizarea acestora, sunt folosite întotdeauna materiale de calitate superioară, oțelul provenind din producția proprie. Totodată, atât produsele finale, cât și fiecare componentă a acestora, sunt testate individual de către echipele de ingineri și tehnicieni cu experiență, pentru a asigura calitatea rezultatului final. De aici și sloganul Bessey: ”Simply better” (Pur și simplu mai bine).

 

Bessey în Europa și America de Nord

În prezent, activitatea Grupului german Bessey este împărțită în 2 divizii: 

Sediu central al Grupului Bessey este situat în apropiere de Stuttgart, în sud-vestul Germaniei. Începând cu anul 1983, întreaga activitate administrativă, precum și vânzările, producția, partea logistică și laboratorul Bessey Precision Steel au fost consolidate pe un amplasament de 50 000 de metri mătrați, în Bietigheim-Bissingen. Producția de unelte, departamentele de dezvoltare, achiziții, gestiune și expediere ale Bessey Tools sunt situate la aproximativ 2 km nord de sediul central.

Compania BESSEY Tools North America, cu sediul în Canada (Cambridge) este partea Grupului care se ocupă de marketing și vânzări pe piața nord-americană de profil.

La nivel mondial, cele mai importante piețe de desfacere pentru Bessey sunt Europa și America de Nord. Brandul este prezent în peste 100 de țări, inclusiv în Asia și Africa de Sud.

Novalia SA - distribuitor exclusiv Bessey Tools din 2017

Anul 2017 marchează debutul parteneriatului Novalia SA (fostul Mob&Ius SA) - Bessey Tool GmbH & Co. KG, compania noastră devenind distribuitor exclusiv al uneltelor Bessey în România. Astfel, avem oportunitatea de a le oferi clienților noștri un portofoliu complet de unelte și scule la cele mai înalte standarde profesionale, păstrând eficiența costurilor și a termenelor de livrare.