Productie si comercializare scule de mana profesionale Garantia producatorului – Garantia totala *NOVALIA SA (RO23049178) - ne gasiti si pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice:
SEAP www.e-licitatie.ro

 

Regulamentul Campaniei „Produse sezoniere de iarnă 2023-2024”

 

Organizatorul campaniei “Produse sezoniere de iarnă 2023-2024” (denumită în continuare “Campania”) este NOVALIA S.A. (denumită în continuare “Compania”) cu sediul în Brașov, Str. Narciselor nr. 50, județ Brașov, înregistrată la Registrul Comerțului cu J08/44/2008, CUI RO23049178, reprezentată prin dl. Mihai Pădure, în calitate de Director General. 

Campania va fi valabilă în perioada 27 noiembrie 2023, ora 09:00 – 15 februarie 2024, ora 23:00. 

Vom face tot posibilul pentru a lansa Campania la ora afișată mai sus, însă condiții obiective pot afecta demararea la timp, cum ar fi de exemplu: 

(a) platforma mob-ius.ro funcționează pe bază de Internet, și numărul de utilizatori poate afecta lansarea Campaniei, și / sau buna funcționalitate a site-ului; 

(b) pot exista riscuri inerente asociate site-urilor web, precum dar fără a se limita la riscul de a pierde conexiunea, riscul de defecțiune hardware sau software, riscul de accesare neautorizată de către terți.  

Astfel, sunteți de acord că nu avem nici o răspundere pentru orice defecțiuni, eșecuri de comunicare, întârzieri, erori, inclusiv cele care întârzie momentul lansării efective a Campaniei și/sau a accesului dvs. la aceasta. 

Comercializarea produselor din Campanie se va efectua în următoarele condiții: 

  1. Produsele participante sunt în stoc limitat, fiind comercializate în limita acestuia, și sunt semnalizate prin etichete specifice. In cazul în care stocurile nu se vor fi epuizat la data de expirare a Campaniei, Organizatorul își rezerva dreptul de prelungire a duratei Campaniei sau să redistribuie aceste stocuri către alte campanii, în condiții similare. 
  2. Nu sunt considerate valide comenzile efectuate prin mijloace automate și, ca urmare, aceste comenzi nu vor fi onorate. 
  3. Nu se vor efectua refacturări pentru comenzile efectuate în Campanie. 
  4. Oferta nu se cumulează cu alte oferte promoționale/oferte speciale/campanii publicitare/alte reduceri de preț acordate de către Companie, indiferent de modalitatea de acordare a acestora. 
  5. Campania se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. 
  6. Compania noastră își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, prelungi (inclusiv prin modificarea denumirii) sau întrerupe definitiv, în orice moment, această Campanie, dar nu înainte de a anunța publicul prin intermediul site-ului www.mob-ius.ro

 

NOVALIA S.A. 

Prin Director General

Mihai Pădure