Productie si comercializare scule de mana profesionale Garantia producatorului – Garantia totala
*ne gasiti si pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice: SEAP www.e-licitatie.ro

Despre noi

 

PREZENTAREA COMPANIEI

Fondata in anul 1833 si parte a grupului industrial francez MOB incepand din anul 1998, S.C. IUS S.A. din Brasov este singurul producator de unelte si scule de mana profesionale din Romania.
In ultimii ani, evolutia IUS-ului a fost, este si va fi marcata de o suita de evenimente, printre care cele mai importante sunt: construirea unui nou sediu in anul 2009, relocarea, modernizarea si retehnologizarea fabricii, precum si modernizarea produselor si adaptarea lor la un grad ridicat de exigenta.
In cadrul programului de relocare si construirea unui nou sediu, una dintre cele mai importante etape este crearea noii entitati " SC MOB & IUS SA" in cadrul grupului, firma care constituie veriga de legatura intre clienti si firmele producatoare din cadrul grupului. Ideea crearii acestei verigi de legatura s-a nascut din dorinta imbunatatirii timpului si calitatii raspunsului la solicitarile clientilor.

MISIUNE SI VALORI

Pe baza traditiei si a experientei acumulate in fabricatia de scule de mana, misiunea noastra de lider al pietei romanesti este satisfacerea nevoilor utilizatorilor profesionali de unelte si scule, avand ca obiectiv impunerea ca marca de referinta pentru acest sector in Romania.
Construim acest deziderat urmarind doua directii majore:

EXCELENTA ORGANIZATIONALA

PRINCIPIALITATE IN CONDUITA DE AFACERI
Excelenta organizationala se bazeaza pe:
inovatie in productie si in produse, calitate controlata pe intreg ciclul de fabricatie si distributie, profesionalismul si devotamentul propriilor angajati - respect reciproc si recunoasterea excelentei profesionale. Principialitatea de conduita in afaceri se centreaza in jurul a trei valori: succes bazat pe depasirea asteptarilor clientilor interni si externi, integritate prin respectarea eticii profesionale, obtinerea de profit prin munca ce genereaza plusvaloare, comunicarea, contactul permanent cu clientul si consilierea lui sunt principii fundamentale ale companiei, iar rezultatele vin sa intareasca acest aspect.

Date de referinta pentru grupul international MOB

• FORTA DE PRODUCTIE: 90.000 PRODUSE FABRICATE/ZI

• MOB-MONDELIN - FRANTA: SITE INDUSTRIAL LA CHAMBON FUEGEROLLES SI AMBIERLE, SITE LOGISTIC LA CHAMBON FUEGEROLLES

• IUS - ROMANIA: SITE INDUSTRIAL LA BRASOV.  • MOB&IUS - ROMANIA: SITE LOGISTIC LA BRASOV

• PEDDINGHAUS - GERMANIA: SITE INDUSTRIAL SI CENTRU LOGISTIC LA WUPPERTAL.

 

Certificari calitate
MOB&IUS S.A. - RINA SIMTEX MOB MONDELIN - BCS IUS Brasov S.A. - RINA SIMTEX