Productie si comercializare scule de mana profesionale Garantia producatorului – Garantia totala
*ne gasiti si pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice: SEAP www.e-licitatie.ro

Evenimente

 

06.05.2019

Grupul Mob Mondelin preia Leborgne, și devine lider in rândul producătorilor francezi de unelte și scule de mână

Grupul Mob Mondelin tocmai a achiziționat Leborgne, o marcă a Grupului Fiskars din 2007. Vânzarea Leborgne include toate activele sale: producție, vânzări și distribuție. Noul Grup va menține două entități separate, Mob Mondelin și Leborgne, unite de o forță comună de vânzări. O nouă companie Leborgne SAS se lansează cu o organizație proprie.

Suntem deosebit de mândri și fericiți de fuziunea dintre Leborgne și companiile deja înfrățite Mob și Mondelin, care au dat naștere la primul producător francez de unelte de mână, a declarat Thibaut și Arnaud Moulin, co-președinți ai Mob Mondelin. Acest nou ansamblu, puternic prin coerența sa naturală, este susținut de piloni comuni: rădăcinile istorice a trei branduri franceze, toate acestea devenind referințe calitative în domeniile lor și de inovare, traduse prin instrumente dezvoltate în colaborare cu utilizatori și producători în Franța. Complementaritatea entităților noastre diferite ne va permite să răspundem unei piețe în schimbare rapidă și să oferim clienților noștri o ofertă consolidată și diferențiată, sinonimă cu valoarea adăugată. "

Grupul Mob Mondelin și Leborgne beneficiază de o imagine puternică a calității și a serviciilor, iar toate cele trei branduri beneficiază de o anumită reputație pe piață. Bine înrădăcinați pe teritoriile lor, apără o cultură corporativă bazată pe valori care favorizează sustenabilitatea și dezvoltarea pe termen lung.

Mob Mondelin vizează numeroase meserii

Grupul Mob Mondelin a luat ființă în 2016 prin fuziunea a două companii franceze: MobOutillage, situat în Chambon-Feugerolles (42), și Roger Mondelin, în Ambierle (42). În piața sculelor de mână începânc din1920, Mob dezvoltă un know-how în jurul meseriilor din domeniul forjării. Recunoscut de meșterii constructori, Mondelin este specializată în fabricarea de unelte manuale din 1952. Mob Mondelin este acum condusă de Thibaut și Arnaud Moulin, care reprezintă a patra generație în fruntea afacerilor familiale.

Grupul Mob Mondelin are 5 locații de producție cu propriile know-how industriale, diferite și complementare. Gama largă de scule fabricate acoperă numeroare meserii de mentenanță industrială, pe de o parte, și construcții pe de altă parte, cum ar fi zidari, tencuitori, dulgheri, tâmplari, zugravi, faianțari, montatori de gips-carton, etc..Grupul MobMondelin are 480 de angajați în Europa și distribuie produsele sale prin distribuitori specializați, furnizori industriali și supermarket-uri de tip bricolaj.

Leborgne, precursor vizionar

Referință în sectorul uneltelor de mână pentru profesioniști în construcții și spații verzi, Leborgne proiectează și produce produsele sale în Franța începând din 1829. Forge d'Arvillard din Savoie,  locația istorică a mărcii, este situată la câțiva kilometri de sediul central din orașul La Rochette. Inovația, designul centrat pe utilizator, protecția sănătății profesioniștilor și prevenirea bolilor profesionale caracterizează abordarea Leborgne, precum și calitatea și performanța sculelor pe care le produce fabrica. Un precursor vizionar, Leborgne a dezvoltat, de mai bine de 10 ani, unelte si scule pentru cultivare manuală si pentru grădină, care sunt eficiente și respectă fertilitatea naturală a solurilor.

Marcile Leborgne Nanovib® si NaturOvert® includ numeroase solutii si inovatii pentru profesionisti din domeniul constructiilor si al prelucrării spațiilor verzi.

Leborgne are 70 de angajati in Franta si distribuie produsele sale prin magazine specializate în materiale de construcții, furnizori industriali, supermarket-uri de bricolaj, magazine de grădinărit.

 

 

RALIU BRASOV 2015

RALIU BRASOV 2015

Octombrie 2015

La terminarea "Campionatului National de Viteza in Coasta - Dunlop 2015" pilotul brasovean Andrei Serban sprijinit de MOB&IUS Brasov este liderul categoriei 2H.


RALIU CAMPULUNG 2015

RALIU CAMPULUNG 2015

Septembrie 2015

Campulung, penultima etapa a "Campionatului national de viteza in coasta" cu pilotul Andrei Serban in fruntea clasamentului la categoria 2H.


RALIU TELIU 2015

RALIU TELIU 2015

August 2015

Liderul detasat al categoriei 2H in Campionatului National de Viteza in Coasta, pilotul brasovean Andrei Serban sprijinit de MOB&IUS Brasov are un avans considerabil fata de competitori.


RALIU SINAIA 2015

RALIU SINAIA 2015

Iulie 2015

Etapa de Raliu Sinaia 2015 de viteza in coasta, sa incheiat cu rezultate excelente pentru echipa sprijinita de MOB&IUS SA Brasov, pilot Andrei Serban.


PORTI DESCHISE LA IUS BRASOV

PORTI DESCHISE LA IUS BRASOV

Iulie 2015

Vizita in fabrica, mici, bere, muzica si voie buna. Multumim celor care ne-au onorat cu prezenta. In mod special salutam si copiii prezenti, speram cand se vor face mari o mare parte din ei vor deveni generatia IUS.


RALIU RANCA 2015

RALIU RANCA 2015

Iunie 2015

Etapa de Raliu Ranca 2015 de viteza in coasta (Cupa Gorjului), s-a incheiat cu rezultate excelente pentru echipa sprijinita de MOB&IUS SA Brasov, pilot Andrei Serban:
-loc 1 clasa H2 si grupa 2RM
-loc 5 OPEN (clasament general)