Productie si comercializare scule de mana profesionale Garantia producatorului – Garantia totala *NOVALIA SA (RO23049178) - ne gasiti si pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice:
SEAP www.e-licitatie.ro

Evenimente

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ 2022
Mob_Ius_Mondelin_Trofeul Poiana Brasov 2022

CNVC 2022

Trofeul Poiana Brașov - 15-16 Octombrie 2022

Campionatul Național de Viteză în Coastă 2022 s-a încheiat weekend-ul trecut la Brașov, unul dintre cele mai iubite trasee în motorsportul românesc. Pentru noi, Trofeul Poiana Brașov 2022 a fost cu atât mai special, cu cât pilotul brașovean Vlad Colceriu a obținut Locul 1 la Juniori, atingându-și obiectivul competițional din acest an. Suntem recunoscători că am putut fi părtași acestui succes!

Felicitări, Vlad! ...Un rezultat muncit care pune bazele carierei tale viitoare în motorsport!

CNVC 2022

Trofeul Câmpulung Muscel - 16-18 Septembrie 2022

Penultima etapă din Campionatul Național de viteză în Coastă s-a desfășurat weekendul trecut la Câmpulung Muscel. Deși vremea a fost capricioasă, pasionații de motorsport s-au putut bucura de o experiență completă: viteză, abordări diferite ale traseului, mașini puternice, piloți talentați.

Pentru sportivul Vlad Colceriu a fost o etapă cu peripeții, dar talentul și munca dedicată și-au spus cuvântul: în ciuda unei ieșiri în decor care i-a creat dificultăți în concurs, Vlad a reușit să facă performanță, obținând Locul al II-lea în clasamentul Juniorilor, precum și Locul III în cadrul Clasei 6 (la care sunt înscriși peste 25 de piloți). Felicitări!

Lăsăm aici câteva imagini de la Trofeul Câmpulung Muscel 2022.

CNVC 2022

Trofeul Gutâi - 27-28 August 2022

Ultimul weekend de vară din acest an ne-a adus cea mai plăcută surpriză: o nouă victorie a tânărului pilot brașovean Vlad Colceriu la cea de-a patra etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă: Trofeul Gutâi.

Deși Trofeul Gutâi nu se afla în calendarul său competițional inițial, pasiunea pentru motorsport și dorința de a deveni din ce în ce mai bun i-au adus lui Vlad o nouă participare încununată cu un rezultat de excepție:

- Locul 1 la Juniori

- Locul 1 la Debutanți

- Locul 2 în cadrul Clasei 6

Felicitări, Vlad! Îți mulțumim pentru că ne faci părtași la visul tău!

Video: https://youtu.be/6pkFMTIGxmQ

CNVC 2022

Cupa Reșița - 9-10 iulie 2022

Pasionații de motorsport s-au putut bucura în acest weekend de participarea la Cupa Reșița 2022, în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Am fost și noi prezenți la eveniment, cu brandurile noastre de scule Ius, Mob și Mondelin, susținându-l pe sportivul brașovean Vlad Colceriu. 

Vlad a obținut un rezultat excepțional, pentru care îl felicităm cu admirație:

- Locul 1 la Juniori

- Locul 2 în cadrul Clasei 6

- Locul 3 la Debutanți

Iată câteva imagini din cadrul evenimentului!

 

CNVC 2022

Harghita Hill Climb Challenge - 25 iunie 2022

A fost un weekend cu emoții constructive, viteză și aplauze: tânărul pilot brașovean - Vlad Colceriu - a obținut Locul 1 la Juniori, în cadrul Harghita Hill Climb Challenge 2022.

Felicitări, Vlad! Suntem onorați de această colaborare! 

 

 

 

 

 

 

CNVC 2022

Trofeul Rânca - 4 iunie 2022

Ne place viteza și îi admirăm pe cei care aleg să își urmeze pasiunea în motorsport. Totodată, știm că sculele noastre îi ajută pe mecanicii auto să livreze lucrări de calitate, protejând astfel siguranța participanților la competițiile sportive, și nu numai.

Astfel, suntem onorați să-i fim alături pilotului brașovean Vlad Colceriu, pe parcursul sezonului competițional 2022 al Campionatului Național de Viteză în Coastă, în demersul său de a obține Locul 1 la Juniori.

Etapa a III-a – Trofeul Rânca din 04.06.2022, i-a adus lui Vlad Locul al 2-lea la categoriile Juniori, Debutanți și Grupa 6, un rezultat îmbucurător la volanul automobilului Peugeot 208 R2.

Următoarea etapă are loc în data de 25.06.2022, la Harghita Băi. Ne vedem acolo! 😊

 

 

06.05.2019

Grupul Mob Mondelin preia Leborgne, și devine lider in rândul producătorilor francezi de unelte și scule de mână

Grupul Mob Mondelin tocmai a achiziționat Leborgne, o marcă a Grupului Fiskars din 2007. Vânzarea Leborgne include toate activele sale: producție, vânzări și distribuție. Noul Grup va menține două entități separate, Mob Mondelin și Leborgne, unite de o forță comună de vânzări. O nouă companie Leborgne SAS se lansează cu o organizație proprie.

Suntem deosebit de mândri și fericiți de fuziunea dintre Leborgne și companiile deja înfrățite Mob și Mondelin, care au dat naștere la primul producător francez de unelte de mână, a declarat Thibaut și Arnaud Moulin, co-președinți ai Mob Mondelin. Acest nou ansamblu, puternic prin coerența sa naturală, este susținut de piloni comuni: rădăcinile istorice a trei branduri franceze, toate acestea devenind referințe calitative în domeniile lor și de inovare, traduse prin instrumente dezvoltate în colaborare cu utilizatori și producători în Franța. Complementaritatea entităților noastre diferite ne va permite să răspundem unei piețe în schimbare rapidă și să oferim clienților noștri o ofertă consolidată și diferențiată, sinonimă cu valoarea adăugată. "

Grupul Mob Mondelin și Leborgne beneficiază de o imagine puternică a calității și a serviciilor, iar toate cele trei branduri beneficiază de o anumită reputație pe piață. Bine înrădăcinați pe teritoriile lor, apără o cultură corporativă bazată pe valori care favorizează sustenabilitatea și dezvoltarea pe termen lung.

Mob Mondelin vizează numeroase meserii

Grupul Mob Mondelin a luat ființă în 2016 prin fuziunea a două companii franceze: MobOutillage, situat în Chambon-Feugerolles (42), și Roger Mondelin, în Ambierle (42). În piața sculelor de mână începânc din1920, Mob dezvoltă un know-how în jurul meseriilor din domeniul forjării. Recunoscut de meșterii constructori, Mondelin este specializată în fabricarea de unelte manuale din 1952. Mob Mondelin este acum condusă de Thibaut și Arnaud Moulin, care reprezintă a patra generație în fruntea afacerilor familiale.

Grupul Mob Mondelin are 5 locații de producție cu propriile know-how industriale, diferite și complementare. Gama largă de scule fabricate acoperă numeroare meserii de mentenanță industrială, pe de o parte, și construcții pe de altă parte, cum ar fi zidari, tencuitori, dulgheri, tâmplari, zugravi, faianțari, montatori de gips-carton, etc..Grupul MobMondelin are 480 de angajați în Europa și distribuie produsele sale prin distribuitori specializați, furnizori industriali și supermarket-uri de tip bricolaj.

Leborgne, precursor vizionar

Referință în sectorul uneltelor de mână pentru profesioniști în construcții și spații verzi, Leborgne proiectează și produce produsele sale în Franța începând din 1829. Forge d'Arvillard din Savoie,  locația istorică a mărcii, este situată la câțiva kilometri de sediul central din orașul La Rochette. Inovația, designul centrat pe utilizator, protecția sănătății profesioniștilor și prevenirea bolilor profesionale caracterizează abordarea Leborgne, precum și calitatea și performanța sculelor pe care le produce fabrica. Un precursor vizionar, Leborgne a dezvoltat, de mai bine de 10 ani, unelte si scule pentru cultivare manuală si pentru grădină, care sunt eficiente și respectă fertilitatea naturală a solurilor.

Marcile Leborgne Nanovib® si NaturOvert® includ numeroase solutii si inovatii pentru profesionisti din domeniul constructiilor si al prelucrării spațiilor verzi.

Leborgne are 70 de angajati in Franta si distribuie produsele sale prin magazine specializate în materiale de construcții, furnizori industriali, supermarket-uri de bricolaj, magazine de grădinărit.

 

 

RALIU BRASOV 2015

RALIU BRASOV 2015

Octombrie 2015

La terminarea "Campionatului National de Viteza in Coasta - Dunlop 2015" pilotul brasovean Andrei Serban sprijinit de MOB&IUS Brasov este liderul categoriei 2H.


RALIU CAMPULUNG 2015

RALIU CAMPULUNG 2015

Septembrie 2015

Campulung, penultima etapa a "Campionatului national de viteza in coasta" cu pilotul Andrei Serban in fruntea clasamentului la categoria 2H.


RALIU TELIU 2015

RALIU TELIU 2015

August 2015

Liderul detasat al categoriei 2H in Campionatului National de Viteza in Coasta, pilotul brasovean Andrei Serban sprijinit de MOB&IUS Brasov are un avans considerabil fata de competitori.


RALIU SINAIA 2015

RALIU SINAIA 2015

Iulie 2015

Etapa de Raliu Sinaia 2015 de viteza in coasta, sa incheiat cu rezultate excelente pentru echipa sprijinita de MOB&IUS SA Brasov, pilot Andrei Serban.


PORTI DESCHISE LA IUS BRASOV

PORTI DESCHISE LA IUS BRASOV

Iulie 2015

Vizita in fabrica, mici, bere, muzica si voie buna. Multumim celor care ne-au onorat cu prezenta. In mod special salutam si copiii prezenti, speram cand se vor face mari o mare parte din ei vor deveni generatia IUS.


RALIU RANCA 2015

RALIU RANCA 2015

Iunie 2015

Etapa de Raliu Ranca 2015 de viteza in coasta (Cupa Gorjului), s-a incheiat cu rezultate excelente pentru echipa sprijinita de MOB&IUS SA Brasov, pilot Andrei Serban:
-loc 1 clasa H2 si grupa 2RM
-loc 5 OPEN (clasament general)